IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN DI 10 BUAH AGENSI KERAJAAN/SYARIKAT DI SELURUH NEGARA

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN DI 10 BUAH AGENSI KERAJAAN/SYARIKAT DI SELURUH NEGARA

Salam sejahtera kepada semua pembaca Travula yang dikasihi sekalian dan terima kasih kerana berminat dengan iklan kekosongan jawatan yang admin kongsikan ini. Admin doakan semoga kalian sentiasa berada dalam keadaan sihat. Penularan wabak pandemik Covid-19 ke seluruh dunia yang dimulakan dengan kes pertama di Wuhan,China pada bulan Disember 2019 telah memberi kesan yang besar dan negatif terhadap pelbagai sektor dan paling parah adalah sektor ekonomi.

Semua negara di seluruh dunia terkesan dengan pandemik ini tidak terkecuali juga negara kita Malaysia, negara yang kita sayangi dan cintai. Kita melihat sendiri bagaimana kesan wabak ini sangat menjejaskan ekonomi negara ketika ini. Saban hari kita dipaparkan dengan kes-kes positif yang kian tidak nampak pengurangan kepada tiga angka. Walaubagaimanapun, kerajaan telah mengambil inisiatif untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 bagi mengekang penularan wabak ini bagi mengelakkan sektor kesihatan negara kita lumpuh dalam melawan wabak ini.

Seperti kita sedia maklum, sejak pelaksanaan PKP 1.0, kes pengangguran di negara kita makin meningkat disebabkan syarikat-syarikat terpaksa menamatkan sebilangan pekerja mereka bagi mengurangkan kos operasi dan seterusnya mengelakkan syarikat menuju ke lembah muflis.

Walaubagaimanapun, ianya bukanlah penamat kepada segala-galanya. Iklan kekosongan jawatan ini membuktikan masih ada syarikat yang masih menawarkan pekerjaan kepada golongan yang memerlukan dan semestinya peluang pekerjaan tersebut tidak akan dilepaskan begitu sahaja kerana demi meneruskan kelangsungan hidup. Atas dasar itulah admin ingin berkongsi iklan kekosongan jawatan yang boleh anda mohon ketika ini.

Sebelum admin meneruskan perkongsian iklan kekosongan jawatan ini, admin ingin memaklumkan perkongsian iklan kekosongan jawatan ini adalah berdasarkan pemerhatian dan penelitian admin terhadap laman sosial media seperti twitter, facebook, dan sebagainya.

Sekiranya ada antara iklan kekosongan jawatan tersebut adalah berbentuk skim cepat kaya, atau Scammer dan sebagainya, admin berharap agar kalian dapat memaklumkan kepada admin bagi tindakan seterusnya untuk memadam post iklan kerja kosong tersebut dan juga melaporkan kepada pihak berkuasa bagi mengelakkan kejadian tersebut tidak berulang. Apa yang admin cuba buat adalah memudahkan pencarian kerja pembaca dengan menghimpunkan semua kerja kosong dalam satu iklan kerja kosong bagi memudahkan proses permohonan.

Pengumpulan iklan kekosongan jawatan secara berpusat seperti ini juga boleh memudahkan iklan kekosongan jawatan ini untuk disebarkan demi manfaat bersama. Admin doakan semoga urusan kalian dipermudahkan dan selamat maju jaya dalam memohon jawatan yang ditawarkan melalui iklan kerja kosong ini. Untuk makluman juga, iklan kerja kosong ini melibatkan 10 buah agensi kerajaan/syarikat di seluruh negara.

Iklan Kekosongan Jawatan Yang Anda Boleh Mohon (Tertakluk T&C)

 1. D&Y TEXTILE (MALAYSIA) SDN. BHD.
 2. OUTBOUND CALL CENTRE NEARBY MRT TTDI
 3. ETD MAKMUR (M) SDN. BHD.
 4. ATTENTIVE QUADRANT SDN BHD.
 5. MD LABS SDN. BHD.
 6. ALAM FLORA SDN. BHD.
 7. ATEAMZ – BRAND AMBASSADOR
 8. TN ELEVATOR & EQUIPMENT SERVICES SDN BHD
 9. PROJECT HUC KASAWARI WHP 1 ST CAMPAIGN 
 10. UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
 11. IKLAN KERJA 63 SYARIKAT LAIN
 12. KLIK SINI UNTUK IKLAN DI LEMBAGA TABUNG HAJI

KLIK SINI UNTUK INTERNET YANG LEBIH LAJU

 

 

 

 

 

Subscribe channel Telegram kami untuk terus mendapatkan pelbagai berita dan perkongsian yang menarik.
»»»»»»»»Travula«««««««««

Like juga page facebook kami:

»»»»»»»»Travel Trending Tular Terkini«««««««««

Untuk pelbagai info boleh follow telegram dan web di bawah

Semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan dalam urusan permohonan sama ada pelaburan, permohonan kerja, biasiswa ataupun sambung belajar.

Add Comment