PEST CONTROL : PEMBASMI ANAI – ANAI TERBAIK

PEST CONTROL : PEMBASMI ANAI – ANAI TERBAIK

Pest control merupakan aspek penting dalam pembinaan. Pest control atau pembasmian haiwan perosak seperti anai – anai, lipas, tikus dan kelawar merupakan satu langkah asas yang penting dalam pembinaan bagi memastikan rumah/bangunan terlindung daripada serangan haiwan perosak.

Pest control yang bertauliah akan diberi lesen oleh Jabatan Pertanian selepas menjalani ujian bertulis berhubung kaedah pengawalan dan penggunaan racun dalam kerja – kerja pengawalan dan pembasmian haiwan perosak.

Pemilihan syarikat pest control yang bertauliah amat penting dalam memastikan perkhidmatan pembasmian yang ditawarkan benarĀ  – benar berkesan dan racun yag digunakan dikendalikan secara selamat.

Syarikat Pest Control yang ingin diperkenalkan oleh admin adalah Aznor Jaya Enterprise. Ditubuhkan pada 7 Julai 2007, 14 tahun lepas dan kerja – kerja pembasmian haiwan perosak dikendalikan dan dipantau sendiri oleh pengasas syarikat, Encik Azwan bin Ismail.

Selain pengalaman luas sebagai syarikat pest control, AJE Ent. mengutamakan kualiti kerja dan kepuasan pelanggan dalam menawarkan perkhidmatan. Penggunaan racun juga adalah yang berkualiti dan tidak mengeluarkan bau, satu ciri penting yang menjadi pilihan pelanggan berbanding racun konvensional biasa yag berbau busuk. Berbanding penggunaan racun biasa yang berbau busuk, penggunaan racun jenis tidak berbau ini membolehkan pelanggan boleh terus menduduki rumah/bangunan selepas kerja rawatan haiwan perosak dijalankan.

Racun yang digunakan. Mahal dan tidak berbau bagi memastikan kualiti perkhidmatan terbaik

Meskipun menawarkan penggunaan racun yang tidak berbau yang menelan kos yang lebih tinggi daripada racun biasa, AJE masih menawarkan harga yang ekonomi untuk rawatan yang dijalankan dengan waranti selama 1 – 3 tahun.

Anggaran kos bagi rawatan setiap rumah pula adalah bergantung kepada keluasan lantai (RM1/kaki). Contohnya, bagi rumah banglo yang berkeluasan 3000 kaki persegi, anggaran kos rawatan adalah RM3,000.00.

AJE menawarkan perkhidmatan pest control bagi kawasan pantai timur dan terdapat juga perkhidmatan yang ditawarkan di Kuala Lumpur dan Selangor.

Bagi yang berminat mendapatkan perkhidmatan pembasmian haiwan perosak daripada AJE, boleh menghubungi talian berikut : 0164253030. Kerja – kerja yang ditawarkan sama ada pembasmian bagi rumah yang diserang haiwan perosak atau kerja – kerja pencegahan di tapak rumah/bangunan bagi rumah/bangunan yang masih dalam peringkat pembinaan.

“MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT”

Antara akibat serangan anai – anai, hubungi pest control anda segera

Anda dah vaksin? jom bercuti di Tasik Kenyir, Terengganu : HOUSEBOAT TASIK KENYIR : SENARAI TERKINI

Add Comment